PageTitleImage
főoldal Üdvözöljük a Por-Plast Kft honlapján!


Porfestés az iparág legszigorúbb minőségi-követelményei szerint!


Vállalkozásunk 1989 óta áll elektrosztatikus porfestéssel ügyfelei rendelkezésére. Tevékenységünk kiterjed minden fémből készült tárgy nanotechnológiás felületvédelmére, elektrosztatikus porfestésére, porszórására (vagy másnéven szinterezésére). Széria és egyedi porfestési megbízás keretében tartós, esztétikus, utólag is megmunkálható (hajlítható, darabolható) műanyag bevonatot képzünk a fémfelületen.

a2

A Por-Plast által használt Bonderite NT-1 elnevezésű nanokerámiás konverziós rétegképzésen alapuló felületkezelés teljesíti a GSB és a Qualicoat korrózióvédelemre vonatkozó előírásait. E technológia garantálja a porfesték rendkívüli tapadását, időtállóságát és technológiánk környezetbarát jellegét is. A folyamatos előkezelési minőség fenntartását teljes munkaidőben alkalmazott vegyészmérnökünk biztosítja. Technológiai sorunkkal 7.4m x 2m x 1m maximális tárgyméretig tudunk felületkezelni és porfesteni.

a3

Üzletpolitikánk szerint vállalkozásunk a megbízható minőség és a rugalmas munkavállalás szellemében végzi munkáját. Ebben segít saját fejlesztésű integrált vállalatirányítási rendszerünk és a Eupont Cert Kft által tanúsított és minősített ISO 9001:2009 minőségirányítási- és ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszerünk szerint kialakított munkakörnyezetünk.Porfestés szinte minden színben!


Ügyfeleink kívánsága szerint a RAL Classic és az újonnan bevezetett RAL Design és RAL Effect színskálák bármely színében elvégezzük a porfestési megbízást. Saját és beszállítóink által szolgáltatott konszignációs porfestékkészletünk biztosítja, hogy a leggyakrabban használt porfestékek állandóan rendelkezésre állnak, így késlekedés nélkül elindítható a porfestési eljárás. A folyamatos porfestékbeszerzés miatt a készleten nem tartott porlakk is rendkívül gyorsan beszerezhető.

a4
A RAL Classic színskála megtekintéséhez kérjük kattintson ide. Felhívjuk kedves látogatónk figyelmét, hogy az ítt megtekinthető színskálán megjelenített színek kizárólag tájékoztató, irányadó jellegűek

a
Kizárólag a legnagyobb porfestékgyártók tesztelt, prémium minőségű, pofestékeit használjuk tevékenységünk során, ezzel is biztosítva az egyenletes és megbízható minőségi szolgáltatás alapját. Beszállítóink között olyan nagy neveket említhetünk mint a Tiger Coatings, az Akzo Nobel, a Rohm and Haas vagy az IGP Pulvertechnic, mely partnerekkel a két évtizede fennálló szoros technikai és szakmai együttműködés is segíti ügyfeleink egyedi elvárásainak maradéktalan teljesítését.

a4
Porfestendő fém tárgyainak előkészítésében szeretnénk segítséget nyújtani a honlapunkon található GYFK-val, illetve Útmutatóval, melyben tanácsainkkal és rövid útmutatással hívjuk fel figyelmét a kritikus részletekre.Reméljük, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Amennyiben bemutatkozónk felkeltette érdeklődését, úgy kapcsolatba léphet velünk az itt található előrhetőségek egyikén, vagy – amennyiben konkrét elképzelése van – itt kérhet árajánlatot on-line rendszerünkön keresztülcreated by www.projectbeauty.com [ A Por-Plast Kft. etikai kódexe ] 2016. POR-PLAST KFT, Minden jog fenntartva